Canon EOS 7D eBay LCD viewfinder paketin avaus

Kategoria(t): Yleinen Avainsanat: , ,

Manuaalifokus pelkästään LCD-näyttöä tuijottamalla voi olla hyvin videokuvauksessa vaikeaa. Jos haluat saada DSLR-videokameraasi parhaan mahdollisen tarkennuksen ja haluat välttää objektiivin autofoksen moottoriäänien välittymisen esimerkiksi kameran mikkiin, niin vaihtoehtona on LCD-näytön päälle laitettava suurentava etsin. Yksi uraa uurtavista LCD-etsinten tekijöistä on Zacuto, jonka tuote Zacuto Z-Finder Pro on jo käsite DSLR-videokuvauksessa.
Image property: Zacuto USA
Olisin erittäin mielelläni tilannut tämän kalliihkon Zacuto Z-Finder Pro 3x, mutta taloudelliset realiteetit uuden kamerarungon tarvikkeiden kanssa tuiivat tässä kohtaa vastaan. Tilasin eBay-verkkokauppapalvelun kautta itselleni Canon EOS 7D -kameraani LCD-näytön suurentavan edullisen etsimen, 3″ LCD Viewfinder Extender for Canon EOS 5D Mark II.
Kurkkaa viewfinderin paketin aukaisuvideo…
Täytyy pyytää heti anteeksi videon ääniraidan häiriöt – taustalla sirisee huoneessa oleva kellokytkin. Canon EOS 7D:n oma mikki ei ole näköjään kovinkaan suuntaava.

Ensimäiset pikaiset testit etsimestä ovat myönteisiä, varsinkin kun kyseessä on erittäin edullinen etsin. Kerron kommentteja lisää myöhemmin, jos olette kiinnostuneita kuulemaan lisää tämän edullisen etsimen käytöstä!