Google Analytics 4 (GA4)

Konsultoin pienyrityksiä ja yhdistyksiä kaikissa niissä haasteissa, joita yritykset ja yhdistykset kohtaavat toiminnassaan.

Itsekin pienyrityksen omistajana, yhdistysten aktiivisena hallituksen jäsenenä sekä rivijäsenenä olen nähnyt sekä kääntänyt edukseni hyvin erilaisia ongelmia kuten vaikkapa markkinointitaktiikat tai taloushallinnan ongelmat.

Google Analytics 4 (GA4) on uuden sukupolven Google Analytics -versio, joka kerää tapahtumapohjaista dataa sivustoiltasi ja sovelluksistasi. Google Universal Analyticsin käyttö päättyy heinäkuussa 2023. Kaikki, jotka haluavat hyödyntää uusimpia Google Analyticsin ominaisuuksia, tulee siirtyä Google Analytics 4:een.

Jos epäröit asentaa tai käyttöönottaa itse Google Analytics 4 (GA4) -mittauskokonaisuutta, asiantuntijamme voi huolehtia käyttöönotosta ja asennuksesta puolestanne. Ohessa näet valmiit palvelupakettimme. Jos et löydä palveluistamme sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä ja teemme juuri teille räätälöidyn palvelun!

Google Analytics 4 WordPress – peruspalvelu

Tämä palvelu on teille, jos sivustonne on rakennettu WordPress-alustalla ja sivustollanne ei ole verkkokauppaa.

 • Google Tag Manager (GTM) -taginhallintajärjestelmän asennus yhdelle WordPress-sivustolle (ei MU)
 • Google Analytics 4 (GA4) seurantakoodin asennus Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustollenne
 • Google Analytics 4 (GA4) tag-kokonaisuuden luonti kahdelle yleisimmälle konversiolle: puhelinlinkkien klikkaus ja yhden lomakkeen lähetyksen rekisteröinti, esimerkiksi sähköpostilomakkeen lähetys.

Google Analytics WordPress – peruspalvelun hinta on 486€ (alv 0). Google Tag Manager ja Google Analytics 4 järjestelmien omistajuus ja hallinta siirretään asiakkaalle projektin loputtua. Tule asiakkaakseni!

Google Analytics 4 WordPress – Kultapalvelu

Tämä palvelu on teille, jos sivustonne on rakennettu WordPress-alustalla ja sivustollanne ei ole verkkokauppaa.

 • Google Tag Manager (GTM) -taginhallintajärjestelmän asennus yhdelle WordPress-sivustolle (ei MU)
 • Google Analytics 4 (GA4) seurantakoodin asennus Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustollenne
 • Google Analytics Universal asetusten valmistelu Google Analytics 4 (GA4) varten ja halutessanne vanhan Google Analytics Universal seurantakoodin asennus Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustollenne. GA4- ja Universal Analytics -seurantakoodit voivat olla sivuillanne yhtä aikaa, rinnakkain.
 • Google Analytics 4 (GA4) tag-kokonaisuuden luonti maksimissaan kymmenelle (10) konversiolle esimerkiksi puhelinlinkkien klikkaus, erilaisten lomakkeiden lähetykset, esimerkiksi sähköpostilomakkeiden ja rekisteröintilomakkeiden lähetykset.
 • Facebook- tai muiden seurantakoodien asennus Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustollenne

Google Analytics WordPress – Kultapalvelun hinta on 993€ (alv 0). Google Tag Manager ja Google Analytics 4 järjestelmien omistajuus ja hallinta siirretään asiakkaalle projektin loputtua. Tule asiakkaakseni!

Google Analytics 4 räätälöity – Platinapalvelu

Tämä palvelu on teille, jos sivustonne on rakennettu muulla kuin WordPress-alustalla, sivustollanne on useampi sivusto samassa, esimerkiksi WordPress Multisite (MU), tai sivustollanne on verkkokauppa.

Google Analytics 4 räätälöityyn Platinapalveluun voi kuulua esimerkiksi:

 • Google Tag Manager (GTM) -taginhallintajärjestelmän asennus sivustolle tai useammalle sivustolle
 • Google Analytics 4 (GA4) seurantakoodien asennus Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustollenne tai sivustoillenne
 • Google Analytics Universal asetusten valmistelu Google Analytics 4 (GA4) varten ja halutessanne vanhojen Google Analytics Universal seurantakoodien asennukset Google Tag Manager -taginhallintajärjestelmän kautta sivustolleinne. GA4- ja Universal Analytics-seurantakoodit voivat olla sivuillanne yhtä aikaa, rinnakkain.
 • Google Analytics 4 (GA4) tag-kokonaisuuden luonti kaikille haluamillenne konversiolle esimerkiksi puhelinlinkkien klikkaus, erilaisten lomakkeiden lähetykset, ostoskorien tapahtumat.

Google Analytics 4 – räätälöity – Platinapalvelun hinta rakentuu aina tapauskohtaisesti, ota yhteyttä! Google Tag Manager ja Google Analytics 4 järjestelmien omistajuus ja hallinta siirretään asiakkaalle projektin loputtua. Tule asiakkaakseni!


Olen nähnyt ja kääntänyt edukseni hyvin erilaisia ongelmia. Miksi et antaisi minun
auttaa omissa haasteissasi?

Tule asiakkaakseni ottamalla yhteyttä ja tehdään haasteistasi mahdollisuus! Katso myös GA4– ja muut palvelumme.


Niko Paulanne omakuva