Niko Paulanteen ajatuksia


~*~

Olen koko ikäni ollut kiinnostunut tietotekniikasta. Muistan ne ensimmäiset ihmeelliset vuodet tietokoneiden maailmassa. Sain Commodore -tietokoneen, kun olin 7-vuotias. IT-taitojani käytän hyväkseni konsultoidessa asiakkaitani. Olen myös koko ikäni valokuvannut, joten siksi minulla oli myös valokuvaukseen ja videokuvaukseen keskittyneet yritykset.

~*~


Niko Paulanne
”Konsultointi sopii minulle erittäin hyvin, koska pidän ihmisten kanssa työskentelystä. Kuuntelen asiakkaitani herkällä korvalla ja yritän parhaani mukaan löytää asiakkailleni sopivat ratkaisut heidän ongelmiinsa. Paras palkinto konsultille on asiakkaan menestyminen paremmin alallaan, työnteon arjen helpottuminen ja ajan vapautuminen tuloksen tekemiseen.”

Info

Työskenneltyäni  yli 10 vuotta IT-alalla yrittäen samalla saada 1992 alkaneita DI-opintojaan päätökseen, päätin perustaa IT-konsultointiin Niko Paulanne Consultingin, Suomen Juhlakuvauspalvelun ja Suomen Hautajaiskuvauspalvelun vuonna 2008 sekä Kuvausretket.fi ja Boudoir.fi -palvelut 2012. Hieman myöhemmin perustin Pienyrityskonsultit.fi sekä Yhdistyskonsultointi -palvelut, jotka on nyt yhdistetty Niko Paulanne Consultingiin.

Olen tavallinen suomalainen mies, joka välillä muuttuu melko nörtiksi kotona tietokoneiden äärellä. Onneksi rakas vaimoni Riikka sekä koiramme kääpiösnautserit Omena ja Tiiti pitävät huolen, että en istu koneiden ääressä viikonloppuisin. Koiriemme kuulumisia voit käydä kurkkimassa Riikan pitämästä Nappisilmän koiruudet -blogista.

Kutsun itseäni optimistiksi ja ikuiseksi teekkariksi ja niinpä lähdin toteuttamaan unelmaani konsultoinnista ja ammattivalokuvaajan urasta pitkän harkinnan jälkeen. Päätökseeni yrittää tehdä elämässään vain sydäntä lähellä olevia asioita vaikutti suuresti edesmennyt vaimoni Minna,  joka osoitti minulle omalla esimerkillään, että pienilläkin teoilla voidaan saada paljon hyvää aikaiseksi toisten elämään.

Niitä pieniä tekoja teen nyt ratkaisemalla ongelmiasi konsultoimalla sekä tallentamalla haluamasi kohteita upeiksi valokuviksi.