Huvipuisto Särkänniemi behind scenes valokuvauskävely 14.10.2010 satoa

Kategoria(t): Valokuvaus Avainsanat: , , , , ,

Nämä valokuvat ovat hieman antaneet odottaa itseään. Useamman kerran olen aloittanut katselemaan valokuvauskävelymme valokuvasaalista läpi, mutta aina jokin on häirinnyt editoinnin loppuunsaattamista. Ja kun tänään olisi tarkoitus mennä jo uudelle valokuvauskävelylle…
Valokuvauskävely käveltiin aivan spesiaalipaikassa, nimittäin Juha Sompinmäki järjesti meille tilaisuuden tutustua suljettuun huvipuistoon, Tampereen yhteen helmeen eli Särkänniemeen. Olo oli kuin pikkupojalla, kun odotin pääsyä Särkänniemeen ja näkemään suljetun huvipuiston mysteeriä. Olet varmaan nähnyt kauhu- tai jännityselokuvia, joissa kaikenlaista tapahtuu aina suljetuissa huvipuistoissa – nämä samat elokuvatunnelmat siis odottivat meitä!
Valokuvauskävely alkoikin oikein mainiosti, meitä taisi olla paikalla 13 valokuvajaa ja aurinkokin paistoi! No, pilvet laskeutuivat tämän valokuvaajan ylle, sillä olin kaikessa tohinassa unohtanut kameran muistikortit kotiiin! Ohhoh, tätä ei ole sitten käynyt varmaan ikinä. Onneksi yksi valokuvaajista pelasti tilanteen ja lainasi muistikorttaan.
 

Katso lisää valokuvia valokuvauskävelystä…
 

Tyyntä myrskyn edellä. Aurinko alkoi väistyä suuren uhkaavan pilvimassan edeltä ja mikäs sen hienompi tausta kummitusjunan kuvaamiseen!

Ja sitten alkoikin sataa rännän lumisen sekaisia rakeita.

Mutta onneksi aurinko alkoi uudestaan pilkottaa pilvien välistä!

Jos haluat nähdä lisää kuvia valokuvauskävelyltä tai haluat seuraavalla kerralla mukaan valokuvauskävelemään, niin seuraa Facebook-ryhmän sivua ”Valokuvauskävely – Photowalking Tampere”.
—–
Brief in english:
Valokuvauskävely – Photowalking Tampere has it’s own group-page at Facebook. Check out more photos from there! New walks are announced mainly there.