Apple iPad paketin avaus

Kategoria(t): Videoblogi Avainsanat: ,

Pari päivää sitten Apple vihdoin julkisti Suomessa iPad-laitteensa ja tänään päätin käydä hakemassa itselleni laitteen. Lähin kauppani, jossa iPadia myydään on Kalevan Gigantti, joten sinne matkani suuntautui aamupäivällä.
iPad julkistettiin Yhdysvalloissa jo monen monituista kuukautta sitten ja olenkin mielenkiinnolla seurannut laitteeseen liittynyttä uutisointia sekä käyttökertomuksia nettipalstoilla. Hyvin moni suomalainen on jo tilainnut iPad-laitteensa muualta tai ostanut laitteen käydessään Yhdysvalloissa. Mutta kiva juttu, että laite vihdoin saatiin virallisesti myös Suomen markkinoille.
Image property: Apple
Vaikka laitteesta on hurja määrä videoita Youtube pullollaan niin kurkkaa silti suomenkielinen Apple iPad paketin avaus video…

Jaa-a, saapa nähdä saanko tänään iPadin vaimoni Riikan käsistä, sillä tämän blogi-kirjoittamisen ajan on hän surffannut iPadilla netissä ja Facebookissa melko intesiiivisesti. Siinäpä onkin mielenkiintoinen käyttökokemus-kertomuksen kohde eli miten yksi iPad toimii perheen yhteisenä laitteena!