2010-11-25 Minna Rakkaalleni

Kategoria(t): Elämä Avainsanat: , ,

Tänään on mi’e tärkeä päivä. On jälleen kulunut yksi vuosi lisää – yksi vuosi lisää siitä, kun vaimoni Minna kuoli. Tuo päivä 25.11.2005 oli musertava. Päivä oli perjantai. Sama päivä joka vuosi on musertava. Tänään on torstai. Sinusta saattaa kuulostaa hullulta, mutta olen joka vuosi miettinyt, että kumpi on oikeampi kuolinpäivä: päivämäärä vaiko sitä lähinnä oleva perjantai. Sillä kaikki tuon musertavan päivän ympärillä olevat muistot liittyvät viikonpäiviin, eivät päivämääriin.

Ja ikävä – Ikävä. Se ei katoa.

Mutta sen ei tulekaan kadota.

Sillä minä rakastan sinua Minna ikuisesti.

Kuka on Niko Paulanne | Ota yhteyttä minuun | Seuraa minua Twitterissä | Löydä minut Facebookista


Tänään on mi’e tärkeä päivä. On jälleen kulunut yksi vuosi lisää – yksi vuosi lisää siitä, kun vaimoni Minna kuoli. Tuo päivä 25.11.2005 oli musertava. Päivä oli perjantai. Sama päivä joka vuosi on musertava. Tänään on torstai. Sinusta saattaa kuulostaa hullulta, mutta olen joka vuosi miettinyt, että kumpi on oikeampi kuolinpäivä: päivämäärä vaiko sitä lähinnä oleva perjantai. Sillä kaikki tuon musertavan päivän ympärillä olevat muistot liittyvät viikonpäiviin, eivät päivämääriin.

Ja ikävä – Ikävä. Se ei katoa.

Mutta sen ei tulekaan kadota.

Sillä minä rakastan sinua Minna ikuisesti.

Kuka on Niko Paulanne | Ota yhteyttä minuun | Seuraa minua Twitterissä | Löydä minut Facebookista