Taina ja Tero Yhdessä Rakkaudella -valokuvaushetki

Kategoria(t): Potrettikuvaus Avainsanat: , , , , , ,
2011-10-05-yhdessa-rakkaudella-taina-ja-tero-1

Taina halusi yllättää miehensä Teron mukavalla valokuvaushetkellä heidän 10-vuotisen yhteisen matkansa kunniaksi. Hieman mietittyämme asiaa päätimme Tainan kanssa, että pidämme heille Yhdessä Rakkaudella -valokuvaushetken Tampereen Pyynikin hienoissa maisemissa. Tarkoituksenamme oli, että Taina ja Tero käyvät Pyynikin näkötornilla kuuluisalla munkki-kahvilla ja sen jälkeen olisi yllätyksen vuoro.
Mutta kohtalo puuttuikin peliin ja Teron piti soittaa mi’e Tainan puolesta paria päivää ennen valokuvaushetkeämme sekä siirtää valokuvaushetkemme tulevaisuuteen.

Lue lisää Tainan ja Teron Yhdessä Rakkaudella -valokuvaushetkestä…

Taina oli sairastunut ja yllätyssuunnitelmamme oli pitänyt paljastaa Terolle. No onneksi Taina oli pian jo tolpillaan. Sovimmekin hauskan valokuvaushetken toiselle loppukesän kauniille iltapäivälle.
Ja hauskaa meillä olikin! Hymyilen lähes ylileveästi aina kun näen Tainan ja Teron hassuttelua heidän Yhdessä Rakkaudella -valokuvissaan. 🙂

Yhdessä Rakkaudella -valokuvaushetkessä ideanani on, että tutustun kuvattavieni tarinaan täydellä sydämelläni, ilman kiirettä, varaten tutustumiseen reilusti aikaa. Näin valokuvaushetkeen voidaan lähteä rennosti etsimään sitä tunnetta – sitä erittäin syvääkin tunnetta – joka valokuvattavilla on toisiaan kohtaan. Usein ehkä jo unohduksiin jäänyt huumaava tunne löytyy pienten antamieni tehtävien ja pelien kautta. Näin myös valokuviin tallentuu ne lukemattomat halaukset ja suukot, pienet hymyt ja onnelliset katseet. Ja niitähän jokainen valokuviinsa haluaa, eikö totta!