Anna ja Matias kurkistuskuva

Kategoria(t): Hääkuvaus Avainsanat: , , , , , , , ,
Keski-Suomi - Jyväskylä
Keski-Suomi - Jyväskylä

Anna ja Matias ovat aivan spesiaalihääpari mi’e. Matias on nimittäin vaimoni Riikan veli. Näin olikin extra-hauskaa valokuvata tälle rennolle, aivan ja totaalisesti toisiinsa rakastuneelle parille hieman hääkuvia. Häitä vietettiin pitkän kaavan mukaan: aloiteltiin perjantaina, biletettiin lauantaina ja brunssailtiin sunnuntaina. Perjantaina hieman jännitin, että millainen mahtaa olla lauantain sää, mutta syksyinen ilma oli mainio hääjuhlaa vietettäessä Varjolan matkailutilalla aivan Kuusaan kosken vieressä.
Katso kurkistuskuva Annan ja Matiaksen häistä…
 

 
Perjantaina hieman vielä mietimme, että millaisella teemalla voitaisiin muutama potrettikin Varjolan tilan ympäristössä ottaa. Ympäristö tarjoaa hääkuvaajalle oikeastaan aivan liikaakin vaihtoehtoja ja päädyimme lainaamaan hieman Taru Sormusten Herrasta -maisemaa mukaan hääkuviin; mikäs sen suomalaisempi kuin aarniometsämaisema!
Oikein paljon onnea upealle avioparille Anna ja Matias! Sekä tietysti hauskaa häämatkaa!