Surukonferenssi 2011

Kategoria(t): Valokuvaus Avainsanat: , , , , ,
2011-03-22-surukonferenssi-2011

Viime viikon lopulla olin valokuvaamassa Surukonferenssi 2011 -tapahtumassa Jyväskylän Paviljongissa. Valtakunnallinen surukonferenssi – Oikeus suruun ja tukeen järjestettiin 17.–18.3.2011. Konferenssi on erityisesti suunnattu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, surevia työssään kohtaaville. Surukonferenssin ideana on tarjoata tietoa läheisen kuoleman aiheuttamasta kriisistä ja siitä selviytymisestä sekä menetyksen kokeneen ihmisen kohtaamisesta sekä lisäksi konferenssissa esiteltiin käytännön työmenetelmiä surevan perheen tukemiseen ja vertaistukijärjestöjen tarjoamaa tukea.
Järjestyksessään kolmannen valtakunnallisen surukonferenssin järjestivät yhteistyössä Käpy Kätkyt- ja lapsikuolemaperheiden yhdistys ry ja Suomen nuoret lesket ry.

 
Katso lisää valokuvia 2011 Suru-konferenssista…
 
Mukana konferenssissa olivat esimerkiksi psykologi, traumapsykoterapeutti VET Soili Poijula, poliisipastori Carita Pohjolan-Pirhonen, FT, THM, kouluttaja Salme Mahlakaarto ja pastori, kirjailija Hilkka Olkinuora.

Mukana konferenssissa olivat esimerkiksi psykologi, traumapsykoterapeutti VET Soili Poijula, poliisipastori Carita Pohjolan-Pirhonen, FT, THM, kouluttaja Salme Mahlakaarto ja pastori, kirjailija Hilkka Olkinuora.

Kuka on Niko Paulanne | Ota yhteyttä minuun | Seuraa minua Twitterissä | Löydä minut Facebookista