2010-02-01 Tulevat Tampereen Häämessut

Kategoria(t): Häät Avainsanat: , , , , ,

Tampereen Häämessut järjestetään 6.-7.2.2010 Tampere-talossa. Ensimmäisen kerran kirjoitin tulevista Tampereen häämessuista blogi-kirjoituksessani ”2009-10-29 Häätrendit vuodelle 2010?”. Tampereen Häämessuilla esittäytyy perinteisesti kattava kokoelma Pirkanmaalaisia yrityksiä.
Miksi tulevan hääparin kannattaa sitten käydä häämessuilla? Esimerkiksi askartelutarvikkeita ja koristeita saattaa löytää hyvinkin edullisesti häämessuilta, muotinäytökset esittelevät aika kattavasti tulevan kesän häämuotia, ja yrityksillä on yleisesti häämessujen aikaan hyviä messutarjouksia.
{oldblog morfeo gallery removed}
Valokuvat ovat vuoden 2009 Tampereen Häämessuilta
Tampereen Häämessuilla on myös perinteisesti morsiuspuvut omassa morsiuspukumaailmassa, jossa voi käydä aivan luvan kanssa hieman hypistelemässä vuoden 2010 morsiuspukujen malleja. Morsiuspukumaailmassa saa myös valokuvata vapaasti. Mikäpä olisi parempi paikka ottaa hieman vinkkejä omaan tulevaan morsiuspukuusi, varsinkin jos olet teettämässä tai tekemässä itse morsiuspukuasi.
Katettujen juhlapöytien näyttelyssä esittäytyy vuoden 2010 hääpöytien koristeiden trendit, joten sieltä kannattaa käydä myös ottamassa vinkkejä. Myös katettujen juhlapöytien näyttelyssä saa valokuvata vapaasti, joten mielipöydän kattaus on helppo palauttaa mieleen kotosalla valokuvien avulla.
Aion itsekin käydä Tampereen Häämessuilla lauantaina ja kirjoittelen huomioitani vuoden 2010 Tampereen Häämessuista tänne blogiini.