Tulevat Tampereen Häämessut 2012

Kategoria(t): Häät Avainsanat: , , , , , , , ,
Häämessut 2011 © Niko Paulanne - nikopaulanne.fi

Tampereen Häämessut järjestetään 4.-5.2.2012 Tampere-talossa. Viime vuonna Tampereen häämessuista kirjoittelin blogi-artikkelissani ”2011-02-08 Tampereen Häämessut 2011 – tunnelmia ja valokuvia”.

Miksi hääparin kannattaa käydä häämessuilla?

Tampereen Häämessuilla esittäytyy perinteisesti kattava kokoelma Pirkanmaalaisia yrityksiä. Esimerkiksi askartelutarvikkeita ja koristeita saattaa löytää hyvinkin edullisesti häämessuilta, muotinäytökset esittelevät aika kattavasti tulevan kesän häämuotia, ja yrityksillä on yleisesti häämessujen aikaan hyviä messutarjouksia.

Tunnelmia häämessuilta 2011 © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi

Tampereen Häämessuilla on myös perinteisesti morsiuspuvut omassa morsiuspukumaailmassa. Morsiuspukumaailma on todella mukava, koska siellä voi käydä aivan luvan kanssa hieman hypistelemässä tämän vuoden morsiuspukujen malleja. Morsiuspukumaailmassa saa myös valokuvata vapaasti.
Katettujen juhlapöytien näyttelyssä kannattaa käydä myös ottamassa vinkkejä. Näyttelyssä saa myös valokuvata vapaasti, joten mielipöydän kattaus on helppo palauttaa mieleen myöhemmin valokuvien avulla.
Olen itsekin Tampereen Häämessuilla lauantaina ja varmasti palaan myöhemmin 2012 Tampereen Häämessujen tunnelmiin.