Sanna ja Aleksi kurkistuskuva

Kategoria(t): Hääkuvaus Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Sannan ja Aleksin tapasin ensimmäisen kerran viime talvena. Ensi hetkistä huomasin, että meillä tulee varmasti olemaan hauskaa yhdessä. Ja niin meillä on totisesti ollut! 🙂 Otimme hauskoja kihlajaiskuvia Tampereen Arboretumissa, ja nyt useiden hauskojen tapaamisten jälkeen sain olla mukana viettämässä ikimuistoista hääpäivää Tampereen upeimpiin hääjuhlapaikkoihin kuuluvassa Pikkupalatsissa.
Katso kurkistuskuva Sannan ja Aleksin häistä…
 

 
Valokuvasin Sannan ja Aleksikin hääpäivää koko päivän lähtien kampaajalta ja loppuen illan viimeisiin juhlaohjelmiin hääjuhlapaikassa. Aika usein hääpäivän aikana hääparini ovat päivällä hieman hermostuneita ja selkeästi rentoutuvat ilta etenee pidemmälle. Tämä on aivan luonnollista, onhan kyseessä aivan erityinen, ikimuistoinen päivä! Sanna ja Aleksi hieman jännittivät avioliittolupaustensa antamista, mutta jännitys kaikkosi hyvin nopeasti vihkiseremonian jälkeen – lopullisesti jännityksen vapautti varmasti avioparina annettu intohimoinen ensisuudelma.
Upeaa iltaa tekemässä olivat myös herkkullisen palvelun Ruokajuhlat Oy ja aina yhtä loistokas laulaja-pianisti Nelli Nyman.
Vielä kerran haluan toivottaa Teille Sanna ja Aleksi: oikein paljon onnea!
 
Kuka on Niko Paulanne | Ota yhteyttä minuun | Seuraa minua Twitterissä | Löydä minut Facebookista