Kesäisiä muistoja – Sari ja Juha

Kategoria(t): Hääkuvaus Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,
2011-02-24-haakuva-sari-ja-juha

Sarin ja Juhan hääpäivä oli upea loppukesän päivä – aurinko paistoi ja tuulta oli juuri sopivasti. Kuumia hellepäiviä olikin ollut pitkin kesää jo todella paljon, ja omasta mielestäni hieman tavallisempi suomalainen kesän lämpötila tuntui oikein mukavalta vaihtelulta. Sari ja Juha olivat valinneet hääpäiväkseen suomalaisittain erilaisemman viikonpäivän, sunnuntain. Yleisesti suomalaisia häitä vietetään lauantaisin, joten hääkuvaajallekin oli hauska kokemus valokuvata häitä sunnuntaina.

 

Katso lisää valokuvia Sarin ja Juhan häistä…

Ennen vihkimistä Tampereen upeimpiin ja suosituimpiin vihkikirkkoihin kuuluvassa Finlaysonin kirkkossa kävimme ottamassa muutaman hääkuvapotretin Tampereen Hatanpään arboretumissa. Hatanpään Arboretum kylpi upeassa kukkaloistossa, mutta kukkaloisto ei ollut mitään verrattuna Sarin ja Juhan rakkauden loistoon. Sari ja Juha yksinkertaisesti ovat aivan täysin kokonaan rakastuneita toisiinsa – ja tätä rakkauden loistetta ei voinut kuin hymyillen ihailla koko päivän ajan valokuvatessani!

Hääjuhlaa vietettiin hurmaavassa Pikkupalatsissa, joka on aivan pienen kävelymatkan päässä Finlaysonin kirkolta. Kesäinen lempeä sää jatkui aivan myöhäiseen iltaan asti. Pikkupalatsin pihamaalla olikin vilskettä, kun lapset kirmasivat ympäri pihamaan suihkulähdettä lähes koko illan ajan. Juhlassa kävi myös yllätysesiintyjinä suomalaisten rakastama hieno mieslaulaja Pentti Hietanen sekä hänen solistinaan aina niin hehkuva Heini Hietanen! Olen seurannut Pentti ja Heini Hietasen uraa vuodesta 2004 asti, sillä pariskunta muutti samana vuonna kuin minäkin nykyiseen kotikuntaani Kangasalle.

Ja vielä kerran – oikein, oikein paljon onnea Teille Sari ja Juha! 🙂

Hääjärjestelyissä mukana
Hääkirkko: Finlaysonin kirkko
Juhlapaikka: Pikkupalatsi
Catering: Ruokajuhlat Oy
Esiintyjät: Pentti Hietanen, Heini Hietanen