Talven muistoja: Raisa ja Juha

Kategoria(t): Hääkuvaus Avainsanat: , , , , , , , , , , ,
2011-10-22-haakuva-talven-muistoja-raisa-ja-juha-001

Raisan ja Juhan häitä vietettiin kevättalvella, kauniin aurinkoisessa säässä. Päivä oli talvipäiväksi mukavan lempeä: ei tuullut ja ulkosalla auringon paiste tuntui iholla jopa lämpimältä. Valokuvasin Raisan ja Juhan hääpäivää koko päivän eli he olivat valinneet koko päivän dokumentaarisen hääkuvauksen.  Tunelmat valmisteluista kotona, kampaajan sekä meikkaajan taidonnäytteet, vihkiminen, hääjuhla ja illan viimeiset ohjelmanumerot saadaan näin tallennettua ihanaksi tarinaksi, joka säilyy pitkään sukupolvelta toiselle. Hääpäivän tunnelmiin on hääkuvia katsellessa myös helppo palata takaisin.
Kuten niin moni hääpari on sen sanonut: kun omat häät olivat ohi, niin hääpäivästä jäi jäljelle vain muistot ja häävalokuvat.

Raisa valmistautui hääpäivään kotonaan. Raisa oli valinnut asukokonaisuuden, johon kuului upea korusarja ja hartioita lämmittävä aina tyylikäs keeppi. Ja ne Raisan hääkengät sekä -saappaat – aivan mielettömän kauniit!

Raisa ja Juha vihittiin kuuluvassa Finlaysonin kirkkossa. Finlaysonin kirkon lämmin tunnelma ei kyllä jätä ihmettelyn sijaa siitä, että miksi kirkko on Tampereen suosituimpia vihkikirkkoja.

Hääjuhlaa vietettiin aivan Finlaysonin kirkon vieressä sijaitsevassa Finlaysonin Palatsissa. Finlaysonin Palatsille ei tarvitse kuin kävellä tien yli!

Kuten hääkuvistakin varmasti huomaat, niin Raisa ja Juha todella nauttivat toistensa seurasta. Kaikesta mitä he tekevät yhdessä huokuu iloinen ja syvä rakkaus. Käydessäni Raisaa ja Juhaa tervehtimässä heidän omssa yrityksessään tuo sama yhdessä rakkaudella tekemisen ilo näkyi ja kuului aivan heidän tavallisessa arjessaankin! Voisin itsekin ottaa paljon oppia heidän tavastaan tehdä asioita.

Kiitos vielä Raisa ja Juha, että sain olla tallentamassa lämpimän ja rakkauden täyteisen hääpäivänne tarinan Teille!
Hääjärjestelyissä mukana
Hääkirkko:  Finlaysonin kirkko
Juhlapaikka ja catering: Finlaysonin Palatsi