2009-10-09 Valokuvauskävely – Photowalking Tampere satoa

Kategoria(t): Valokuvaus Avainsanat: , , , , ,

Valokuvauskävely – Photowalking Tampere käveltiin torstaina 8.10.2009 rauhalliseen tahtiin läpi juna-aseman tilojen. Valokuvailin lähes kaikkea muuta, mutta junia ei paria lukuunottamatta jäänyt ruuduille. Tampereen rautatieasema tuli kyllä tutumaksi ja erilaisia hauskoja yksityiskohtia tuli huomattua.
Valokuvaaja Juha Sompinmäen kanssa olimme miettineet, että olisi mukava järjestää tapaaminen, jossa valokuvaillaan ihan vain omaksi iloksi. Valokuvauskävelyn ideana on siis valokuvailla omaan tahtiin mukavassa seurassa löyhästi sivuten jotain aihetta, ilman kiirettä.
{old blogs morfeo gallery removed}
Valokuvauskävely – Photowalking Tampere täytti täysin sen mitä ainakin minä lähdin hakemaan: aivan omaa aikaa vain valokuvata vain sitä mikä sattuu juuri silloin innostamaan. Uskomaton fiilis oli taas löytää se pieni poika sisältäni, joka kuvaili lähes kaikkea ympärillään, ilman mitään ennakkosuunnitelmia. Valokuvatessa mi’a oli erittäin hauskaa, ja mukavassa seurassa tuo uusien asioiden ikuistamisen into vain eksponentiaalisesti lisääntyi! Suosittelen lämpimästi osallistumaan vastaaviin tapahtumiin!