Valokuvauskävely – Photowalking Tampere 12.4.2012 satoa

Kategoria(t): Valokuvaus Avainsanat: , , , , , , , , ,
Valokuvauskävely - Photowalking Tampere 2012-04-12 © Niko Paulanne - nikopaulanne.fi

Photowalking – Valokuvauskävely Tampere 12.4.2012 käveltiin ja valokuvailtiin Tampereella Lukonmäessä. Ideana oli tutkia Hervannan hyppyrimäen ympäristöä. Olen moneen kertaan kuvaillut valokuvauskävelyillä peruskameroilla ja tälläkin kertaa päätin ottaa mukaan vain kamerakännykän eli kaikki valokuvat on valokuvattu ja editoitu iPhone 4S -kännykällä.
Kuvat on tuotu tietokoneelle Adobe Photoshop Lightroomiin ja siellä paria kuvaa on rajattu, kuviin oon lisätty logo sekä sen jälkeen kuvat on pienennetty blogi-kokoon. Muita käsittelyjä kuviin ei ole tehty tietokoneella eli efektit ja värikorjaukset on tehty kamerassa.


Kuvailin myös pari panoraamaa, koska kävimme melko korkealla, Hervannan laskettelukeskuksen ison hyppyrimäen huipulla. Kaksi ensimmäistä panoraamaa on kuvattu Microsoftin Photosynth -ohjelmalla ja kolmas panoraama on kuvattu yksittäiskuvina ja liitetty yhteen Autostitch -ohjelmalla puhelimessa.
[raw]

[/raw]
Pikku hyppyrimäki (linkki Photosynth.net -palveluun, jos et näe panoraamaa)
[raw]

[/raw]
Iso hyppyrimäki (linkki Photosynth.net -palveluun, jos et näe panoraamaa)

Jos haluat nähdä lisää kuvia valokuvauskävelyltä tai haluat seuraavalla kerralla mukaan valokuvauskävelemään, niin seuraa Facebook-sivua ”Valokuvauskävely – Photowalking Tampere” sekä käy katsomassa kuvia Facebook-keskusteluryhmässä ja Flickr-sivustolta.
—–
Brief in English:
Valokuvauskävely – Photowalking Tampere has it’s own page at Facebook (new walks are announced mainly there), Facebook discussion group for image sharing and page at Flickr. Check out more photos from there!