Tee Sinun päivästäsi täysin Sinun näköisesi – Vaihmalan Hovi

Kategoria(t): Hääkuvaus, Häät, Matkailu Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

Jokainen häitä tai juhlia järjestävä haluaa viettää oman näköisen, hauskan päivän perheen ja lähimpien ystävien kanssa kauniilla paikalla, jonka jälkeen vieraat kommentoisivat: Vau! Nämä olivat kaikkien aikojen parhaat juhlat!
Jotta sinäkin saisit itsellesi juuri Sinun näköisesi häät tai juhlat, päätin kertoa Si’e Tampereen seudun häiden ja juhlien ammattilaisista. Tällä kertaa haastateltavanani on Tiina Alanen ja Vaihmalan Hovi Lempäälästä.

Kertoisitko Tiina Alanen, että mikä on kaikkein kivointa morsianten kanssa työskennellessä?

Hääjuhla on aina ainutlaatuinen tilaisuus joka säilyy morsiusparin ja häävieraiden mielissä koko loppu elämän. On kunnia-asia saada olla toteuttamassa tätä uniikkia päivää; suunnitellen juhlan tarjoilun, kukat ja somisteet jokaisen hääparin toiveiden mukaan.

Mikä on mielestäsi paras juttu tai parhainta hotellissanne?

Hovissa parasta on monipuolisuus palvelutarjonnassa sekä sijainti luonnonkauniissa maalaismaisemassa lähellä Tamperetta Vanajaveden rannalla. Saman katon alta morsiusparille on saatavissa Täyden palvelun Häät; kukat, somisteet, meikit, kampaukset, hemmotteluhoidot, juhlatila, hääauto, häälahjalista, hotellihuoneet sekä mm. polttarijuhlat. Myös vihkiminen omenapuutarhassa on mahdollista.

Vaihmalan Hovilla on iso, upea juhlasali tarjottavana juhlien käyttöön. Montako henkeä juhlasaliinne mahtuu maksimissaan pöytien ääreen istumaan?

Salissa on asiakaspaikkoja 90. Erilaisin pöytäjärjestelyin luomme viihtyisän tunnelman niin suurille kuin pienemmillekin ryhmille. Päärakennuksen yläkertaan pystymme järjestämään jopa 120 hengen häät.

Voiko juhlasalissanne myös tanssia eli voiko vaikka häävalssin pyörähdellä juhlasalin puolella?

Häävalssin voi riippuen häävieraiden määrästä tanssia joko Salissamme tai 100 paikkaisella katetulla terassillamme.

Minkälaisia muita juhlatiloja Teillä on?

Pienempien juhlien viettoon sopii Jugend henkinen Augustin kabinettimme sekä tunnelmallinen À la carte -ravintola Viikinkikellari päärakennuksen alakerrassa.

Miten pidätte huolta, että morsiamet saavat juuri heidän näköisensä hääpäivän?

Vaikka Vaihmalan Hovissa on myös hotelli ovat kaikki tilamme ja hotellihuoneemme yksilöllisiä ja uniikkeja, hotelli ei meidän tapauksessamme tarkoita samaa kuin tylsä ja ennalta-arvaamaton. Majoittua voi päärakennuksen lisäksi myös pihapiirissämme sijaitsevassa erillisrakennuksessa Voudin Talossa. Hääyötä varten löytyy eri tyylisiä ja värisiä huonevaihtoehtoja. Sisustuksemme on lämminhenkinen ja tyylikäs. Häiden suunnittelu yhdessä hääparin kanssa alkaa hyvissä ajoin, yleensä vähintään vuotta ennen suurta päivää. Osaava henkilökuntamme esittelee hääparille tilamme ja kertoo eri häävaihtoehdoistamme. Kun hääparille mieleinen tila on varattuna suunnittelemme yhdessä hääpäivän kulun ja tarjoilun.

Häämenumme ovat muunneltavissa toiveiden mukaan, serviettien ja kukka-asetelmien värit toteutetaan häiden teeman tai värimaailman mukaisesti. Suuri omenapuutarhamme ja Salin sisäänkäynti voidaan somistaa myös häiden teeman mukaisesti. Morsiusparin hääpaketti voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaisesti, Day Spa osastolta on valittavissa monenlaisia hoitoja ja hemmotteluja.

Minkä yhden neuvon antaisit morsiamille, joka lukee tämän haastattelun?

Häiden suunnittelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ja tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita niistä juuri ne itselle mieleisimmät elementit jotta tärkeänä päivänä kaikki sujuu toiveiden mukaan. Pieni stressi kuuluu asiaa mutta ammattilaisten järjestäessä häitä ei halutessaan tarvitse stressata kuin siitä, että saapuu oikeaan aikaan paikalle. Tervetuloa viettämään täyden palvelun häitä uniikkiin kartanohenkiseen miljööseen Lempäälään!
Haastateltavana oli: Tiina Alanen
Juhlapaikka: Vaihmalan HoviLempäälä