Jaana ja Reino kurkistuskuva

Kategoria(t): Hääkuvaus Avainsanat: , , , , , , , , , , , ,

Tapasin Jaanan ja Reinon ensimmäistä kertaa kasvokkain vasta hieman ennen heidän häitään. Tapasimme Kangasalan perinteikkään hotellin, Hotelli Urun upealla kesäterasiilla. Kesä oli kauneimmillaan, ja kesäisessä säässä olikin hauska nauttia kahvikupponen sekä hotelli Urun puolesta yllätyksenä pöytään ilmestynyt mansikkainen jälkiruoka. Hotelli Urku osaa aina yllättää!
Jaanan ja Reinon hääpäivänä oli hieman pilvistä, mutta päivä oli muuten oikein lämmin sekä välillä aurinkokin pilkahti. Otimme muutaman hääpotretin ensiksi hääjuhlapaikan ympäristössä, jonka jälkeen siirryimme nauttimaan Kangasalan kauniista järvimaisemasta ja ottamaan muutaman hääpotretin Vesijärven rannalla. Vihkiminen oli Kangasalan kirkossa, joka on mielestäni yksi Suomen kauneimmista kirkoista. Jos joskus olet käymässä Kangasalla, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Kangasalan kirkkoon.
Katso kurkistuskuva Jaanan ja Reinon häistä…

Vihkimisen jälkeen hääväki siirtyi Hotelli Urkuun juhlimaan, joka on vain pienen matkan päässä Kangasalan kirkosta: kirkolta voi helposti siirtyä vaikka vain kävellen juhlapaikalle!
Oikein, oikein paljon vielä kerran onnea Jaana ja Reino!