2009-11-22 Valokuvauskävely – Photowalking Tampere 19.11.2009 satoa

Kategoria(t): Valokuvaus Avainsanat: , , , , ,

Valokuvauskävely – Photowalking Tampere käveltiin taas rauhalliseen tahtiin hyvässä seurassa Tikkutehtaankadun ympäristössä Tampereella. Paikka ei ollut ennestään mi’e tuttu, mutta etukäteen googlettamalla löysin paikan historiasta hieman tietoa. Vanhan tuliikkutehtaan tiloissa on ennen toiminut kuorma-autoliike, joten vanhat kuorma-auton renkaat siellä täällä ympäristössä eivät ihmetyttäneet.
 
{oldblog morfeo gallery removed}
Paikka suorastaan kutsui valokuvaamaan. Joka puollella oli jotain ränsistynyttä, uudelleen herätettyä, värikästä, harmaata, lähes räjähtäneen näköistä. Kerrassaan mieltä kutkuttava valokuvauskävely!
Jos haluat nähdä lisää kuvia valokuvauskävelyltä tai haluat seuraavalla kerralla mukaan valokuvauskävelemään, niin seuraa Facebook-sivuaValokuvauskävely – Photowalking Tampere”. Laittelen myös blogiini viestiä, missä ja milloin valokuvauskävellään seuraavaksi.
—–
Brief in english:
Valokuvauskävely – Photowalking Tampere has it’s own page at Facebook. Check out more photos from there! New walks are announced there too. I’ll post about walks here in my blog too.
—-
Edit: totally wrong date in headline