Valokuvaajan Movember

Kategoria(t): Elämä Avainsanat: , , , , , , , ,
Photographer's Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi
Photographer's Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi

Joskus tulee vastaan sellainen juttu, joka laittaa miettimään. Viime vuonna minut laittoi erityisesti miettimään Movember. Tavoitteena on kasvattamalla viikset muistuttaa ja herätellä keskustelua miesten terveydestä. Tänä vuonna päätin itsekin osallistua Movemberiin.
Kaikkien Movember Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahastolle tehtyjen lahjoitusten, joko oman Niko Paulanne – Movember -sivun kautta tehtyjen tai suoraan pankkisiirrolla tehtyjen lahjoittajien kesken, arvon yhden Yhdessä Rakkaudella -kuvauksen. Siis lahjoita, kirjoita kommentti lahjoittamisestasi tähän blogi-kirjoitukseen tai  omalle Niko Paulanne – Movember -sivulleni ja osallistut arvontaan!
Suomessa Movemberin keräyskohde on Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahasto, joka tukee eturauhasen syövän tutkimusta Suomessa. Sen lisäksi Movember tukee Global Action Planin kautta Euroopassa tapahtuvaa syöpätutkimusta. Eturauhasen syöpä on miesten yleisin syöpä Suomessa, johon sairastuu vuosittain 4700 miestä.

Photographer's Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi (2)
Valokuvaajan Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi


Olin vähän aikaa sitten reissussa Kainuussa ja reissun aikana kasvoi ”kivasti” naaman ympärille kokoparta. Kotiin tultua muistin, että Movember alkoi ja päätin ottaa 6mm terän ja tehdä koko pään ympäri raakkauksen.

Photographer's Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi (1)
Valokuvaajan Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi

Muistelin, että Movemberissa olisi saanut olla leukapartaa, mutta näinhän sääntöjen mukaan ei ole. Joten tänään sitten piti ottaa tiukempi terä ja vetää muut partakarvat pois ja jättää Anthony Kiedis (RHCP) viiksen alut paikoilleen.
Photographer's Movember © Niko Paulanne – nikopaulanne.fi
Photographer

Kun viikset jatkavat kasvuaan, niin lupaan lisäillä tähän blogimerkintään lisää kuvia viiksistäni.
UPDATE 2012-11-19:
Ja viikset vain kasvavat lisää! 🙂
2012-11-19 Valokuvaajan Movember

UPDATE 2012-11-26:
Onko näissä lisäystä…? 🙂
2012-11-26 Valokuvaajan Movember
2012-11-26 Valokuvaajan Movember

 
Toivottavasti osallistut lahjoituksella Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahastolle! 🙂

Kaikkien Movember Syöpäsäätiön Eturauhassyöpärahastolle tehtyjen lahjoitusten, joko oman Niko Paulanne – Movember -sivun kautta tehtyjen tai suoraan pankkisiirrolla tehtyjen lahjoittajien kesken, arvon yhden Yhdessä Rakkaudella -kuvauksen. Siis lahjoita, kirjoita kommentti lahjoittamisestasi tähän blogi-kirjoitukseen tai  omalle Niko Paulanne – Movember sivulleni ja osallistut arvontaan!