Jääkiekkojoukkue Ilves C -98

Kategoria(t): Potrettikuvaus Avainsanat: , ,
Ilves C -98 (1)
Ilves C -98

Joskus tulee vain vastaan sellainen valokuvausprojekti, josta ei vain voi kieltäytyä. Ei vaikka tietää projektiin uppoavan pannutolkulla kahvia sekä aikaa ja jossa aikataulut saattavat lävähtää silmille, koska kyseessä on harrastusprojekti. Puhumattakaan, kun kuvattavana on iso porukka. Ja että vielä itsekin voi sählätä projektissa ja aiheuttaa harmaita hiuksia itselleen, kun joutuu sitten lennossa säätämään sekä myöhemmin paikkailemaan omia tekosiaan.
No, joka tapauksessa tämä projekti oli niin mieluinen, että lähdin innolla toteuttamaan sitä. Ilves ry:n C-98-junnujen jääkiekkojoukkue on lähdössä Kanadaan. Jaana kysyi minulta jo keväällä, että lähtisinkö toteuttamaan matkaa varten potrettivalokuvausprojektia ja tasan sekunnin mietittyä vastasin että Jep! Tampereen Ilveksen jääkiekkoilijoiden perinteinen Kanadan matka on tehty jo 18 vuoden ajan C2-ikäisten poikien kanssa. Tänä vuonna matkaan lähtevät -98 syntyneet reippaat pelaajanalut. Matkakassaa kartutetaan erilaisilla tempauksilla ja osaan tempauksia tarvitaan myös valokuvat joukkueen pelaajista.


Ilves C -98 (2)
Ilves C -98Ilves C -98

Ilves C -98 (1)
Ilves C -98

Mietin kotona, että miten saisin kuviin jotain hieman erilaista kivaa. Harjoitusjäähallit on taustoiltaan yleensä melkoisen levottomia eli seinät on lähes täynnä erivärisiä mainoskylttejä. Itse pidän erityisesti potrettikuvissa rauhallisista ja selkeistä taustoista, joten avuksi otettiin harjoitushallin valojen sammutus ja kasa salamavaloja. Ja avot, taustat alkoi selkiytyä!
Koska joukkueissa on tosi monta pelaajaa, niin en esittele heitä tässä blogissani vaan heitä voit käydä kurkkaamassa Ilves C -98 Facebook -sivullani.
Toivottasti autat Ilves C-98 joukketta pääsemään Kanadan reissulle!